Ilmainen toimitus Suomeen yli 40€ tilauksille!

Kevään 2020 uudet kuosit Otavan Otso & Metsäpolku


 

Tänä keväänä, kun luonto- ja karhutkin heräilevät talviuniltaan, Design Palet täyttää 10-vuotta! 

Kevään juhlakuosit Otavan Otso- ja Mestäpolku luovat sisustukseen mystistä ja rauhallista metsän tunnelmaa. Luomupellavaiset tekstiilit ja koivuviilutuotteet vievät mielen metsän uumeniin. 

Karhut ovat kiehtoneet minua aina ja kunnioitan niitä suuresti, mutta tunnustan myös pelkääväni niitä niin paljon, että kuljen mökillämme usein karhukellon kanssa. Kerran olin varma että kuulin karhun äänen istuttaessani puita metsäaukealla. Sen jälkeen kuulin vain sydämeni lyönnit, kun poistuin paikalta takavasemmalle kirjaimellisesti. 

Vaikka karhuja sielläpäin liikkuu, en ole niitä koskaan kohdannut, mutta unissani olen nähnyt karhuja usein ja niiden olemus on piirtynyt mieleeni hyvin vahvasti. 

Pohjoisen mytologiassa karhua pidettiin yliluonnollisena olentona ja metsän kuninkaana. Kansantarun mukaan karhu on syntynyt Otavan, eli Ison Karhun tähtikuviossa. Sieltä karhu laskettiin alas honkaan, jossa männyn haltija Hongatar sitä hoiti ja kasvatti. Weecos kirjoitti aiheesta inspiroituneena lisää omassa blogissaan; https://www.weecos.com/fi/blog/myyttinen-karhu

Ajatus kansanperinteisestä karhuaiheesta kuosille syntyi jo vuosia sitten, mutta sopiva aika koitti viimein 10- vuotis juhlakuosin aiheeksi. Luonnostelin karhun intuitiivisesti ja piirtäminen oli hyvin terapeuttista, sillä sain karhun ilmeestä lempeän.

Piirsin karhun ylle Otavan tähtikuvion, jonka tumma pohja luo avaruudellista, mystisen metsän tunnelmaa. Männyn- ja kuusen oksat kerkkineen, kävyt sekä kukkivat ketunleivät ja variksenmarjat tekevät kuosista taianomaisen. 

Metsäpolku kuosissa maahan pudonneet oksat, kuusenkerkät ja kävyt sekä polun varrella ilahduttavat ketunleivät kuvastavat luonnon uudistumista ja salaperäisiä metsäpolkujamme. Metsäpolku kuosi on Otavan Otso- tyynynpäällisen toisella puolella, joten tyynyä voi käyttää molemmin puolin mieltymyksen mukaan. Tyynyä voi yhdistellä myös muiden malliston kuosien kanssa. 

Otavan Otso ja Metsäpolku antavat lohtua luonto- ja metsäkaipuuseen ja muistuttavat metsien hyväätekevästä voimasta. Ajaton luomupellava materiaali hylkii likaa ja on luonnostaan antibakteerinen ja sen ominaisuudet vain paranevat käytössä. Tekstiilit valmistuvat vastuullisesti Vantaalla.

Tee kotiisi mukava ja turvallinen karhun pesä pehmeillä tyynyillä ja kokoa tarjottimelle kaikki tarpeellinen mukavaan kotoiluun! 

 

Terveyttä ja voimia kevääseen!
- Kirsi

 


16 kommenttia


 • isaummazug

  ] Upmhurojo ohm.arqe.designpalet.com.avc.eq http://slkjfdf.net/


 • uvadelofozay

  ] Exijucox ssc.uaik.designpalet.com.tsp.sn http://slkjfdf.net/


 • awibuvjav

  ] Aluamabu zps.zapn.designpalet.com.txu.kw http://slkjfdf.net/


 • evebeiforow

  ] Acorag yzx.njds.designpalet.com.cfv.zd http://slkjfdf.net/


 • ononuqixe

  ] Uziveom rkh.chom.designpalet.com.ypg.wd http://slkjfdf.net/


Jätä kommentti