Ilmainen toimitus Suomeen!

Unelmien Kesäpäivä


Mallistoa suunnitellessani mietin, millainen olisi unelmien kesäpäivä. Inspiroiduin mökillämme rauhoittavan metsän ympäröimänä, järven rannalla. 

Unelmien Kesäpäivä

Täydellisenä kesäpäivänä heräät lintujen lauluun ja voit kulkea suoraan lempivaatteessasi laiturille puhdistamaan kasvosi kimmeltävässä järvivedessä. Kuivaat kasvosi luomupellavaiseen pyyhkeeseen ja ripustat sen männyn oksaan kuivumaan.


Käärit aamiaisen pellavapyyhkeeseen, sujautat tarjottimen, aamiaiseväät ja kahvin sekä kupin reppuun ja nappaat vielä lähdevedellä täytetyn kahvipannun mukaasi. 
Kuljet aamuauringon lämmittämiä pitkospuita pitkin nuotiopaikalle ja istahdat kannolle. Kuivaneet halot syttyvät nopeasti ja aika pysähtyy nuotion rauhoittavaa liekkiä seuraillen.


Kahvipannun vesi kuumenee, kaadat kahvinporot sekaan ja ihana kahvin tuoksu sekoittuu nuotion- ja metsän tuoksuihin. Asettelet tarjottimelle pellavapyyhkeen aamiaisineen ja kaadat nuotiokahvin kuppiin. Nautit rauhallisesta ja kiireettömästä kesäaamustasi luonnon helmassa.Kuljet metsäpolkua pitkin, maistellen makeita ketunleipiä ja keräät polun varrelta ihastuttavasti kukkivia suopursuja ja puolukan varpuja. Sidot niistä tuoksuvan seppeleen, joka pitää hyttyset ja puutiaiset loitolla. Kuljet rauhallisesti ja hiljaa tuoksuvan mäntymetsän halki, tunnet jalkojesi alla pehmeän sammaleen, jolla auringonsäteet leikkivät. Huomaat karhun tassun painaumat sammaleella. Tunnet että sinua tarkkaillaan. Olet maailmassa, jossa on vain luonnon äänet ja luonnon ehdot. Kun katsahdat ylöspäin, huomaat suuren viirupöllön tarkkailevan sinua männyn oksalta. Havahdut ja lumoudut näkemästäsi, jolloin pöllö kääntää päänsä poispäin suojautuen männyn rungon sävyyn. Pysyt varovaisesti loitommalla, mutta kun sanot ystävällisesti ”Hu-huu”, pöllö kääntää katseensa jälleen sinua kohti ja tunnet maagista yhteyttä luonnon kanssa. Kun käännyt poispäin, huomaat pöllön lentävän metsän siimekseen.


Lämmität palatessasi rantasaunan, sidot tuoreista koivun oksista vihdan ja pulahdat uimaan kirkkaaseen järviveteen. Tuoksuvan saunan lauteilla istahdat luomupellavaiselle aluselle ja asettelet rentouttavan saunatyynyn niskasi taakse. Kuulet vain kiukaan rauhoittavaa sihinää ja annat lämmön helliä kehoasi. 


Saunanraikkaana pukeudut puhtaaseen bambumekkoon ja villasukkiin, nostat jalkasi kannolle ja kirjoitat ihanasta kesäpäivästäsi muistikirjaan.

 

Suvussani on ollut tapana jo lapsuudestani saakka kirjoittaa muistoja vieraskirjaan jokaiselta mökkireissulta. Kirjoituksia on ihana lueskella jälkeenpäin ja muistella yhteisiä hetkiä rakkaitten kanssa!
 
Tekstiin kirjoitin omia muistojani ja mielikuviani unelmien kesäpäivästä, kaikki kuvat olen ottanut mökillämme luonnosta ja mallistoni tuotteista.
Ihanaa muistojen kesää sinulle!
-Kirsi

 

 

 

 


7 kommenttia


 • Pymnpype

  On This Morning, Elon Musk shared the secret of how quickly he got rich while coronavirus is raging all over the world!
  He already shared this news on social networks and those who believed and tried the platform started writing letters to him. Click here for the full article and free system access! https://tinyurl.com/y66y8pc2


 • nym1843136flebno

  mps1843136rttyneg GchUxjh R19R vYj9bma


 • nym1843136flebno

  mss1843136utr oKzPrxb abmQ Ai52q5u


 • EajZyYqBofrxpw

  VBTYdfyaOhbsAjIk


 • XYZrLWaSJF

  tDcjadEYiv


Jätä kommentti