Ilmainen toimitus Suomeen yli 40€ tilauksille!

Unelmien Kesäpäivä


Mallistoa suunnitellessani mietin, millainen olisi unelmien kesäpäivä. Inspiroiduin mökillämme rauhoittavan metsän ympäröimänä, järven rannalla. 

Unelmien Kesäpäivä

Täydellisenä kesäpäivänä herään lintujen lauluun ja kuljen laiturille puhdistamaan kasvoni kimmeltävässä järvivedessä. Kuivaan kasvoni pellavapyyhkeeseen ja ripustan sen männyn oksaan kuivumaan.


Käärin aamiaisen pellavapyyhkeeseen, sujautan tarjottimen, aamiaiseväät ja kahvin sekä kupin koriin ja nappaan lähdevedellä täytetyn kahvipannun mukaani. 
Kuljen aamuauringon lämmittämiä pitkospuita pitkin nuotiopaikalle ja istahdan kannolle. Kuivaneet halot syttyvät nopeasti ja aika pysähtyy nuotion rauhoittavaa liekkiä seuraillen.


Kun kahvipannun vesi kuumenee, kaadan kahvinporot sekaan ja ihana kahvin tuoksu sekoittuu nuotion- ja metsän tuoksuihin. Asettelen tarjottimelle pellavapyyhkeen aamiaisineen ja kaadan nuotiokahvin kuppiin. Nautin rauhallisesta ja kiireettömästä kesäaamusta luonnon helmassa.Kuljen metsäpolkua pitkin, maistellen makeita ketunleipiä. Poimin polun varrelta tuoksuvia suopursuja ja puolukan varpuja ja sidon niistä seppeleen, joka pitää hyttyset ja puutiaiset loitolla. Kuljen tuoksuvan mäntymetsän halki ja tunnen jalkojeni alla pehmeän sammaleen, jolla auringonsäteet leikkivät. Havaitsen karhun tassun painaumat sammaleella. Tunnen että minua tarkkaillaan. Kun katsahdan ylöspäin, huomaan suuren viirupöllön tarkkailevan minua männyn oksalta. Lumoudun näkemästäni, jolloin pöllö kääntää päänsä poispäin suojautuen männyn rungon sävyyn. Pysyn varovaisesti loitommalla, mutta kun sanon ystävällisesti ”Hu-huu”, pöllö kääntää katseensa jälleen minua kohti ja tunnen maagista yhteyttä luonnon kanssa. Kun käännyn poispäin, huomaan pöllön lentävän metsän siimekseen.


Lämmitän palatessani rantasaunan, sidon tuoreista koivun oksista vihdan ja pulahdan kirkkaaseen järviveteen. Tuoksuvan saunan lauteilla istahdan luomupellavaiselle aluselle ja asettelen rentouttavan saunatyynyn niskani taakse. Kuulen kiukaan rauhoittavaa sihinää ja anna lämmön helliä kehoani. 


Saunanraikkaana pukeudun puhtaaseen bambumekkoon, nostan jalkani kannolle ja kirjoitan ihanasta kesäpäivästäni muistikirjaan.

 

Suvussani on ollut tapana jo lapsuudestani saakka kirjoittaa muistoja vieraskirjaan jokaiselta mökkireissulta. Kirjoituksia on ihana lueskella jälkeenpäin ja muistella yhteisiä hetkiä rakkaitten kanssa!
 
Tekstiin kirjoitin omia muistojani ja mielikuviani unelmien kesäpäivästä, kaikki kuvat olen ottanut mökillämme luonnosta ja mallistoni tuotteista.
Ihanaa muistojen kesää sinulle!
-Kirsi

 

 

 

 


7 kommenttia


 • Pymnpype

  On This Morning, Elon Musk shared the secret of how quickly he got rich while coronavirus is raging all over the world!
  He already shared this news on social networks and those who believed and tried the platform started writing letters to him. Click here for the full article and free system access! https://tinyurl.com/y66y8pc2


 • nym1843136flebno

  mps1843136rttyneg GchUxjh R19R vYj9bma


 • nym1843136flebno

  mss1843136utr oKzPrxb abmQ Ai52q5u


 • EajZyYqBofrxpw

  VBTYdfyaOhbsAjIk


 • XYZrLWaSJF

  tDcjadEYiv


Jätä kommentti