Ilmainen toimitus Suomeen yli 40€ tilauksille!

Design Palet Pop Up 2.-31.7.2023


Helsingin Taito Shop kutsui Design Paletin ikkuna Pop Upiin heinäkuuksi 2023. Se sattui sopivasti, sillä edellinen Pop Up päättyi Tampereen Taito Shopissa toukokuussa. Taito Shop on suurin Suomalaisen käsityön myymäläketju, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden- ja kulttuurin edistämiseen. Taito Shop myy käsi- ja pienteollisesti valmistettuja, persoonallisia ja ajanhenkisiä tuotteita, jotka vaihtelevat sesongeittain ja myymälöittäin.

Helsingin Taito Shop on kauniilla ja keskeisellä paikalla Esplanadin- ja Unioninkadun kulmassa. Paikka on minulle tuttu, sillä Design Palet oli mukana käsityöyrittäjien Pop Up yhteisössä Craft Cornerin tilassa 10 vuotta sitten. Silloin meidän 'Summer pop up' kauppa oli aluksi pieni tila, joka laajeni suureksi, koko alueen kattavaksi tilaksi, kun Taito Shop ja Okra siirtyivät rakennukseen suunnitellun remontin alta pois. Lopulta saimme olla tilassa vuoden verran, joten nimikin muuttui, kunnes tilaan tuli suunniteltu remontti. Remontin jälkeen Taito Shop palasi takaisin ja nyt tuntuu nostalgiselta palata samaan tilaan jälleen Pop Upin merkeissä. 

Design Palet tuo Taito Shopiin pieniä eriä kattaustuotteita ja tekstiileitä, tyynyjä sekä vaatteita ja asusteita. Mukana on ajattomia klassikoita ja niiden kanssa yhteensopivia uudempia tuotteita ja kuoseja, jotka pysyvät mallistossa sesongista riippumatta. Valmistan tekstiilit piensarjoina ja koivuviilutuotteet tilaan pienemmissä erissä, joten valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkki, joka kertoo kotimaisuudesta ja vastuullisuudesta. 

Lämpimästi Tervetuloa! 

- Kirsi

Design Palet

https://taitoshop.fi/myymalat/helsinki/